Advies-eb » Specials » Defensie
Kennis moet je delen!

Overzicht open dagen en werken bij Defensie

De Defensie is één van de grootste werkgevers van Nederland. Ook is het één van de meest tot de verbeelding sprekende werkgevers van Nederland. Wanneer je interesse hebt in het werken bij Defensie of wanneer je gewoon benieuwd bent naar Defensie is het mogelijk om een open dag te bezoeken. De verschillende bedrijfsonderdelen van defensie hebben ieder eigen vacatures en open dagen.

Luchtmacht, Landmacht, Marechaussee en Marine

Defensie bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen, te weten Luchtmacht, Landmacht, Marechaussee en Marine. Om de bedrijfsonderdelen draaiende te houden zijn er tal van werknemers nodig. Defensie is daarom continue bezig met het werven van geschikte werknemers. Hiervoor maakt Defensie onder andere gebruik van een eigen vacatureportaal (werkenbijdefensie.nl) met daarop altijd de meest actuele vacatures.

Open dagen

Om werknemers te werven maakt Defensie gebruik van diverse promotionele activiteiten. De meest bekende hiervan zijn de open dagen waarbij je tussen het materieel mag rondlopen en van uiterst spectaculaire shows kunt genieten. De open dagen zijn gratis toegankelijk en duren meestal meerdere dagen. Ook wanneer je niet bij Defensie wilt werken zijn de open dagen meer dan interessant om eens te bezoeken

Werken bij Defensie: vacatures en opleidingen Defensie

Wanneer je op zoek bent naar een uitdagende baan is werken bij Defensie wellicht geschikt voor je. Er zijn constant vele vacatures beschikbaar bij de onderdelen Landmacht, Luchtmacht, Marine en Marech…
Gepubliceerd door Advies-eb op 04-11-2014, laatst gewijzigd op 05-11-2014. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!