Advies-eb » Specials » G star outlets

Overzicht G-Star Outlets

Overzicht G-Star Outlets Het kledingmerk G-Star is een bekend Nederlands modemerk. Wie voordelig G-Star kleding en mode wil kopen kan één van de G-Star Outlets bezoeken. Er zijn outlets in Amsterdam, Spijkenisse en Andelst. Lees alles over de adressen, de openingstijden en hoe je een pasje aanvraagt.

G-Star Outlet

Het Nederlandse modemerk G-Star verkoopt mode en kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. G-Star heeft winkels in Europa, Azië, Australië en de Verenigde Staten. G-Star verkoopt restvoorraden en samples via G-Star Outlets. Momenteel zijn er in Nederland drie outlets van G-Star, te weten:
  • G-Star Outlet Amsterdam, Zuidermolenweg 60
  • G-Star Outlet Spijkenisse, Ouverturelaan 67
  • G-Star Outlet Andelst (Nijmegen), Hoofdstraat 64

Per outlet is alle relevante informatie samengevat zoals het adres en de openingstijden. Ook wordt aangegeven hoe de outlets bereikbaar zijn, denk aan de bereikbaarheid per auto of met het openbaar vervoer. Met deze informatie kan je een bezoek aan één van de vestigingen goed plannen.

Pasje aanvragen G-Star Outlet

Je kunt niet zomaar één van de outlets bezoeken. Alleen mensen met een lidmaatschap kunnen een outlet bezoeken. Wanneer je een lidmaatschap (Outlet Member Card) hebt verkregen is deze voor alle drie de G-Star Outlets geldig. Houd rekening met de volgende voorwaarden:
  • Wanneer je een G-Star Outlet bezoekt is het toegestaan om drie introducés mee te nemen.
  • Een Outlet Member Card is niet overdraagbaar, je zult als bezitter van de pas dus wel zelf mee moeten.
  • Het lidmaatschap is volledig gratis.
G-Star Outlet Amsterdam Osdorp: adres, openingstijden, pasje

G-Star Outlet Amsterdam Osdorp: adres, openingstijden, pasje

G-Star is een bekend Nederlands kledingmerk met winkels over de hele wereld. Naast de winkels heeft G-Star enkele outlet stores, waaronder één in Amsterdam Osdorp. Bij de outlet store worden de artike…
G-Star Outlet Andelst Nijmegen: adres, openingstijden, pasje

G-Star Outlet Andelst Nijmegen: adres, openingstijden, pasje

Het kledingmerk G-Star is in Nederland en buitenland een geliefd kledingmerk met vele winkels en verkooppunten. Tevens heeft G-Star diverse outlet stores waar de G-Star mode met korting wordt verkocht…
G-Star online webshop: voordelige mode van G-Star

G-Star online webshop: voordelige mode van G-Star

G-Star Raw is een Nederlands modemerk met een wereldwijde uitstraling. Naast de vele winkels beschikt G-Star ook over een online webshop. Alles over de online shop van G-Star is samengevat zoals de op…
Gepubliceerd door Advies-eb op 12-11-2013, laatst gewijzigd op 17-11-2014. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Bronnen en referenties